“Kloge penge” med Let´s Lead Invest A/S

Let´s Lead Invest er et investeringsselskab med fokus på investering i mindre og mellemstore virksomheder. Vi investerer i mennesker med et drive og gåpåmod, som har det rette produkt på det rette marked. Nøglepersonerne i virksomheden skal helst have aktiemajoriteten. Let´s Lead Invests rolle i alle vores investeringer er at understøtte væksten, men den skal drives af virksomhedens nøglepersoner. Let´s Lead Invest kommer med knowhow og netværk, og samtidig sidder vi altid som minimum i bestyrelsen i vores investeringer.

Vi har ikke fokus på et bestemt geografisk område, eller for den sags skyld marked/produkt. Så menneskene bag virksomheden er vores klare fokusområde i alle investeringer.

Bag Let´s Lead Invest står en række erfarne forretningsfolk, der har været i gamet en del år, og har haft succes med det, de har arbejdet med. De er alle klar til at dele ud af deres erfaringer og netværk for at understøtte de investeringer, der er foretaget.

Har du en virksomhed, der kunne bruge nogle ”kloge penge”, er du meget velkommen til at kontakte os.

Kontakt: Ricky Thygesen – CEO Let’s lead Invest
Tlf. 22246657 – Mail: rt@letslead.dk

INVESTERINGS PORTEFØLJE

AIRbyNATURE – Rørfri ventilationsanlæg
Hjemmeside:
www.airbynature.com

AIRbyNATURE er en dansk virksomhed, der producerer og monterer komplette ventilations- og varmegenvindingsanlæg til beboelsesejendomme. Anlæggene sikrer et godt indeklima ved at løse problemer med bl.a. fugt, skimmelsvamp, støv, pollen radon og partikelforurening.

AIRbyNATURE har patent på en rørfri løsning, der gør det nemt at montere anlægget i eksisterende boliger uden brug af rør. Løsningen har vundet indpas i en ellers konservativ branche, og har derfor et stort potentiale i hele verden. Løsningen har fået Teknologisk Instituts blåstempling i forhold til at efterleve alle bygningsreglementets lovkrav.

Virksomheden er 5 år gammel og har allerede vundet flere store udbud med montering af rørfri ventilationsanlæg i nogle af Danmarks største boligselskaber.

Du kan læse mere om virksomheden på www.airbynature.com

Kosmos Technology
Hjemmeside:
www.kosmostec.com

Kosmos Technology A/S er en uafhængig og global distributør af ny og præ-ejet, high-end IT-hardware med mere end 20 års erfaring med innovativ it-infrastruktur.

Virksomheden er lokaliseret i Aalborg, men handler i hele verden. Virksomheden beskriver sig selv således:

“Du er i gode hænder”, og vi står klar til at hjælpe dig med at optimere dine indkøb og opgradere dit datacenter, mens du sparer tid og penge i processen.

Baseret på vores langsigtede relationer med globale partnere og leverandører er vi altid i stand til at købe i store mængder og videregive besparelserne til dig. Derfor kan vi altid garantere, at du får 100% ægte hardware af høj kvalitet og opgraderinger til de bedst mulige priser og leveringstider, der er tilgængelige på det globale marked.

Virksomheden etablerede sidste år et underbrand ”Kosmos Renew” som har en grøn profil, og fokuserer på salg af brugt IT-udstyr. Og på den måde gør virksomheden både din tegnebog og miljøet en tjeneste.

Du kan læse mere om virksomheden på www.kosmostec.com

Takeout Group A/S
Hjemmeside: 
https://takeoutgroup.com/

Takeout Group specializes in innovative SAAS solutions targeted the restaurant and grocery takeaway industries. Our technologies consist of a range of state-of-the-art software’s that enables our partners to successfully market, sell and manage delivery of their desired products. With a track record of +10 years’ experience as a sales channel and logistic partner for premium restaurants in Denmark, each solution is well tested and optimized to meet current and future market demands and technological requirements.   

Quick overview

  • Operating in 8 markets, Denmark, Estonia, Latvia, Lithuania, Ireland, UK, Spain and Sweden
  • All-in-one (SaaS) ordering and dispatching platform
  • Processing orders worth more than €25 million annually
  • Thousands of participating restaurants

Du kan læse mere om virksomheden på https://takeoutgroup.com/

Waiteer – takeaway (SOLGT)
Hjemmeside:
www.waiteer.com

Waiteer leverer takeaway direkte til din dør med deres lyserøde bude. Deres konkurrenter er de store internationale spillere som Wolt, Just Eat m.fl. Waiteer er for nærværende repræsenteret i følgende 9 byer – Aalborg, Randers, Århus, Horsens, Silkeborg, Kolding, Vejle, Esbjerg samt København, og er i kraftig vækst.

Waiteer er en dansk virksomhed, der blev startet i Aalborg i 2016, og drives derfor ud fra danske værdier, hvilket bl.a. betyder, at de lyserøde bude er ansat i Waiteer og har arbejdsskadeforsikring samt får feriepenge. Waiteer har ligeledes fokus på at hjælpe den lokale restaurant med at udvikle deres forretning, så der tilbydes en leveringsservice på det mad, restauranten selv sælger på egen hjemmeside.

Næste skridt for virksomheden er at tilbyde sin høje service til udlandet.

Du kan læse mere om virksomheden på www.waiteer.com

TjekDitIndeklima (SOLGT)
Hjemmeside:
www.tjekditindeklima.dk

TjekDitIndeklima har forhandlingen af et lille smart indeklimakort på størrelse med et visitkort. Kortet kan hurtigt og nemt fortælle dig, om du har for høj eller for lav fugtighed i din bolig.

Virksomheden er lokaliseret i Århus og beskriver sig selv således:

Siden indeklimakortets begyndelse i december 2014 har vi arbejdet for at forbedre indeklimaet i de danske hjem og andre steder, hvor vi mennesker befinder os. Vi ønsker, at trivsel skal være i højsæde ved at gøre opmærksom på betydningen af et godt indeklima. Indeklimakortet har til hensigt at ændre vores adfærd om at huske at lufte ud.

Indeklimakortet henvender sig til alle, der har en bolig og interesserer sig for et sundt indeklima. Langt de fleste opholder sig indendørs i størstedelen af døgnet. Derfor er det vigtigt at kontrollere, om indeklimaet er optimalt. Et usundt indeklima kan have indvirkning på såvel helbredets som boligens ve og vel.

Vores mission er at ændre folks adfærdsvaner i form af, at de lufter bedre ud. Bedre udluftningsvaner vil skabe et sundere indeklima, som vil give både sundhedsmæssig og økonomisk gevinst. For at opnå dette arbejder vi blandt andet sammen med boligselskaber og private virksomheder, som alle har det formål, at vi skal trives og have tryghed i vores boliger og på arbejdspladser.

Du kan læse mere om virksomheden på www.tjekditindeklima.dk

Clearhause (SOLGT)
Hjemmeside: www.clearhause.com

Clearhaus er en indløsningsvirksomhed, som blev grundlagt i 2011. Vores formål er at levere betalingsløsninger til onlinebutikker i hele Europa. Vi er drevet af teknologi og er meget kundeorienteret.
Da vi startede i 2011, var vores mål at udfordre og ændre markedet for onlinebetalinger. Vi er siden vores start vokset hurtigt, og i dag er vi 50 medarbejdere, der alle arbejder hårdt for at tilfredsstille vores kunder.

Hvad laver vi?
Clearhaus stræber efter at gøre det så simpelt som muligt for webshopejere at modtage online og mobile betalinger.
Vi tror på at dette kan gøres ved hele tiden at udvikle ny teknologi. Derfor er hele vores kultur og struktur bygget på innovativ udfoldelse. Ganske enkelt gør vi det muligt for webshopejere at acceptere betalinger i deres onlinebutikker. Vi håndterer deres transaktioner og gør onlinebetalinger hurtigere, nemmere og mere sikre.

Hver dag håndterer vi transaktioner for mere end 28.500 webshops fra hele Europa – alt fra små startups til store, etablerede virksomheder.

Vores udvikling har gjort at vi nu:

  • Driver vores egen infrastruktur

  • Udvikler brugbare features

  • Tilbyder en omfattende API

  • Tilbyder et dashboard, der giver et godt overblik